2024 Sağlık | Güzellik | Lazer Epilasyon

İyisiyle Kötüsüyle Koskoca Bir Yılı Daha Geride Bırakıyoruz. Umarız Bu Yıl Sizin Için Bolca Iyilik Getirmiştir. 2024 Yılı Sizlere Başta Sağlık, Güzellik Ve Mutluluk Getirir. Bu Yazımızda 2024 Sağlık Ve Güzellik Trendleri Üzerine Konuşacağız. Dr. Tuba Kavala Bilgilendiriyor.

Medikal estetikte yeni yılın trendi ‘doğallık’

Her yeni yılda yeni bir yaş alıyoruz. Sağlıklı ve doğal yaş almanın sırrı cildimize iyi bakmaktan geçiyor. Gelişen teknolojiler ve estetik yenilikler cildimizi sağlıklı ve canlı tutmak için bize pek çok alternatif sunuyor. 

2024’te Cilde Canlılık Veren Uygulamalar Ön Planda Olacak

Her zaman cildin sağlıklı görünümünün en önemli unsur olduğunu dile getiriyoruz. Bunun için farklı enjeksiyon uygulamaları mevcut. Bunlardan birkaçı  son zamanlarda dikkat çeken hem hekim hem de hasta için memnuniyet oranı yüksek olan geçlik aşıları,sıcak kolajen, kök hücre tedavileri, mezoterapi ve ozon enjeksiyon uygulamalarıdır.  Bu uygulamalar ciltteki yaşlanma etkilerini doğal yollarla tersine çevirerek cildin daha genç, sıkı, pürüzsüz ve ışıltılı görünmesini sağlamaktadır.

Dolguda “Küçük Dokunuş” Devri

Son yıllarda dolgu tedavilerinde bakış açımız değişti, küçük dokunuşlarla doğal görünümü kaybetmeden yapılan teknikler ön planda. Bu senenin en çok tercih edilen dolgu uygulaması çene, burun ve orta yüz dolgusuydu.  Çünkü bu alanlar yüzde altın oranı sağlayan en önemli bölgeleridir. 2024 Yılında da bu talepler devam edecek gibi görünüyor.

Dudak dolgusu her dönem ilgi görüyor ancak daha soft dolgu maddeleri ile yapılan doğal görünümlü dolgun dudaklar ön planda olacak.

” Botoks uygulaması her yıl olduğu gibi 2024 yılında da kadınlar ve erkekler için trendini koruyacak ”

2024 Yılında İstenmeyen Tüylerinizden Kurtulun !

Hem kadınların hem de erkeklerin ortak problemlerinden bir tanesi de vücuttaki istenmeyen tüylerdir. Vücutta aşırı tüylenme ; kalıtımsal ve hormonal olabildiği gibi kullanılan çeşitli ilaçlar nedeniyle de ortaya çıkabilmektedir.

İstenmeyen tüylerden kurtulmada en hızlı ve sağlıklı yöntem lazer epilasyondur. Lazer epilasyon uygulamanın temeli lazer enerjisinin cilde uygulanarak tüy köklerine ulaşmasına dayanır. Tüy kökleri bu lazer enerjisini emer ve bu ısı enerjisi sayesinde kökler yok olur ya da uzama özelliğini kaybeder.

2024 Yılında Cildimiz İçin Yaşlanma Karşıtı Cilt Yenileme Uygulaması Hydrafacial Tercih Edin !

Cildimizi korumamız güzelliğimiz için en kilit noktadır.  Bakımlı ve sağlıklı bir cilt için Hydrafacial cilt yenileme uygulaması ile yeni yılda da güzel yaş alma ve özgüveni beraberinde getirecektir.

Öncelikle cilt derinlemesine temizlenerek gözeneklerin yumuşaması sağlanır. Bunun için cilt tipine uygun serumlar, peptitler, hyaluronik asit ve canlandırıcı solüsyonlar kullanılır. Hydrafacial işleminde kullanılan vortex teknolojisi ile çalışan vakum sistemiyle cilt, siyah noktalardan ve ölü hücrelerden arındırılır. Ayrıca ölü epidermis, mikro düzeyde soyularak taze bir cilt katmanına ulaşılır.  Cildinizin yenilenmesi ve onarılması için antioksidan içeren solüsyonlar, peptit ve hyaluronik asit kullanılır. Son olarak cilt dokusunu uyarmak için LED terapisi uygulanır.

2024 Yılında Sağlığınızı Ön Planda Tutun ! Ozon Tedavisi  ve Biorezonans İle Tanışın…

Ozon Tedavisi

Ozon tedavisi  sağlığı ve yaşam kalitesini artıran, güvenli, etkili ve bilimsel bir uygulamadır. Tüm dünyada geleneksel tıbbi yaklaşımı ve tedavileri destekleyen bir terapidir. Tamamen sağlıklı kişilerde, yaşlanmayı geciktirmek, enerji kazanmak ve hastalıklardan korunmak için kullanılabilir. Vücudun enerjisini artırdığı gibi beynin enerjisini de artırır, hafızayı güçlendirir. Sınava hazırlanan gençler, yüksek tempolu iş adamları, zihnini sürekli kullanan insanlar, sporcular için güçlü bir dopingdir. Ozon tedavisi ile kişi gerek zihinsel gerek bedensel yorgunluğu daha az hisseder. Ayrıca yaşlı kişiler ozon tedavisine oldukça iyi yanıt verirler. Bütün klinik avantajlarının yanı sıra oksijenin dokular tarafından daha iyi kullanımını sağlar, bağışıklık sistemini harekete geçirir. Sağlıklı yaşlanma ve genç kalabilmeyi sağlamayı amaçlayan ozon tedavisi ile 2024 yılında gençliğimizi korumak ve dinç kalmayı sağlamak elinizde!

Biorezonans Terapi

Dünyada 90 ülkede 16.000 merkezde yaygın olarak uygulanan ancak ülkemizde geçmişi daha yeni olan biorezonans terapi yöntemi (diğer bilinen adıyla biyofrekans), vücuttaki frekans ve vücuda ait titreşim örneklerine dayanmaktadır. Hiçbir yan etkisinin olmadığı 40 yıldan fazla bir süre içinde tecrübe edilmiş ağrısız ve ilaçsız, biyolojik bir metottur. Biorezonans terapileri ile rahatsızlıklara sebep olan esas zararlı frekanslar (toksinler, polen, bakteri, virüs, mantar vs. frekansları) tespit edilmekte, ve bu frekansların ortadan kaldırılmasıyla olumlu sonuçlar elde edilebilmektedir. Ayrıca; Sigara bırakma, ağrı giderme, alkol bırakma ve duygu durum bozuklukları gibi bir tanıda başarılı sonuçlar elde edilmektedir.

*Bu içerik bilgilendirme amaçlı olup, tanı ve tedavi için lütfen doktorunuza başvurunuz.